Jdi na obsah Jdi na menu
 


Životopis

22. 7. 2007
Profese
Modelka, Herečka, Zpěvačka 
Datum narození:
17.02.1981 
Místo narození:
New York, USA 
Znamení:
Vodnář  


 

Životopis:  
Paris Hilton je jednou z největších superstar současného Hollywoodu, jakkoli její role v Dům voskových figurín je dosud největší za dobu její kariéry. Prosadila se před necelými čtyřmi lety v lehce skandální televizní live-show The Simple Life, kterou produkovala stanice Fox. V současné době se připravuje její čtvrtá sezóna. Dále se objevila v televizních sériích The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show či malých cameo-rolích ve filmech Život s Helenou, Zoolander, The Cat in the Hat a Wonderland masakr.

Nedávno dokončila natáčení komedie National Lampoon’s Pledge This!, která bude do kin uvedena na podzim tohoto roku. V září 2004 publikovala autobiografickou knihu Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, která se dlouho držela na čelních místech v žebříčku New York Times Bestseller. Věnuje se také modelingu (je tváří Guess pro rok 2005), zpívá (na vlastním labelu Heiress Records jí vyjde pop/rockové debutové album), je po ní pojmenována vůně “Paris Hilton”, přes Amazon.com rozjela prodej šperků a plánuje celosvětovou síť klubů “Club Paris” (první bude otevřen v New Yorku na Silvestra 2005), pracuje v charitě a organizacích na ochranu práv zvířat.
 
Filmografie:
2008 Hottie and the Nottie, The   ...
2006 Bottom's Up   ...Lisa Mancini
2006 Pledge This!   ...Victoria English
2005 Dům voskových figurín (House of Wax)    ...
2004 Hillz, The   ...Heather Smith
2004 Život s Helenou (Raising Helen)    ...Amber
2003 L.A. Knights   ...Sadie
2003 Kocour (The Cat in the Hat)    ...Female Club-Goer
2003 Wonderland Masakr (Wonderland)    ...Barbie
2002 Nine Lives   ...Jo
2002 QIK2JDG   ...Strung-out Supermodel
2000 Sweetie Pie   ...
1991 Wishman   ...Girl on Beach
Diskografie:
2006Paris

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář